Romantische Road-dagtrip van Würzburg naar Rothenburg/Tauber incl. Wijn proeven

Toon alle 9 foto's
Gratis annuleren beschikbaar

Tour van Würzburg, de oude universiteitsstad aan de rivier de Main, naar Weikersheim, beroemd om zijn renaissancekasteel met prachtige ridderzaal en barokke hoftuin. Langs kleine wijndorpjes in het Taubertal naar Rothenburg ob der Tauber, de meest romantische stad van Duitsland. Reis inclusief wijnproeverij met wijnen uit de Frankische wijnstreek (bruisend, wit, rood) tijdens de rondreis.

Rothenburg is het hoogtepunt van de Romantische Strasse, die individueel kan worden ontdekt: de historische marktplaats met het stadhuis, de gotische parochiekerk van St. Jakob, de Klingentor, Plönlein, het Spital en het Spital-bastion, het middeleeuwse misdaad- en martelmuseum, het Duitse kerstmuseum in Käthe Wohlfarth`s kerstdorp. Proef de regionale Frankische keuken met wijn en bier en proef de Sneeuwballen, een traditionele Frankische cake.

De wijn wordt geserveerd in kleine flesjes (0,25 l), die ook meegenomen kunnen worden; alle wijnen zijn semi-droog en droog.

Dit is inbegrepen

  • Eintritt en Kurzführung Schloss Weikersheim (Rittersaal en Barockgarten)
  • Frankische wijn (Secco, Müller Thurgau/Silvaner, Domina). De wijnen worden geserveerd in kleine flesjes (0,25l), die ook mee naar huis genomen kunnen worden.
  • Voertuig met airco
  • Gids (D/E)
  • Mobiele gids: guide.romantischestrasse.de

Aanvullende informatie

Baby's en kleine kinderen kunnen in een wandel- of kinderwagen mee

Opties voor openbaar vervoer zijn in de buurt aanwezig

Kinderen moeten bij een volwassene op schoot zitten

Geschikt voor alle condities

Niet rolstoeltoegankelijk

Routebeschrijving

Locatie

Vertrekpunt
Würzburg Bahnhofplatz, WÜ, 97070
Würzburg Centraal Station Bushalte nr. 12 Fernbushaltestelle Bushalte lange afstand Bus kommt aus Frankfurt en kann 10-15 Minuten verspätet eintreffen. Ontmoetingspunt is busplatform 12 (Fernbus Station) Bus komt uit Frankfurt/Main en heeft soms een vertraging van 10-15 minuten bij aankomst
Eindpunt
Würzburg Bahnhofplatz, WÜ, 97070

Veelgestelde vragen





Heb je een suggestie?

Tickets en prijzen