Obilazak Ljubljane i Bledskog jezera s polaskom iz Zagreba

Obilazak s vodičem u manjoj grupi preko hrvatsko-slovenske granice

4,8 · Izuzetno(277 recenzija)
#1 najprodavanija atrakcija u Zagrebu
Dostupno besplatno otkazivanje

Na ovom obilasku napustit ćete Hrvatsku na jedan dan, prijeći granicu sa Slovenijom te posjetiti Ljubljanu i Bledsko jezero. Tijekom 13 sati vidjet ćete različite krajolike i raznoliku arhitekturu te saznati više o kulturama ovog područja od svog vodiča.

Nakon polaska iz Zagreba prvo ćete posjetiti Ljubljanu, gdje ćete istražiti barokne i secesijske građevine te one iz 20. stoljeća te ćete sa svojim vodičem vidjeti glavne znamenitosti ovog grada. Također ćete imati vremena za istraživanje.

Nakon ručka otputovat ćete prema sjeveru do Bleda. Moći ćete posjetiti čuveni dvorac, ploviti brodom ‘pletna’ do otoka te istražiti ostatak ovog slikovitog područja vlastitim tempom. Povratak u Zagreb predviđen je u večernjim satima.

Što je uključeno

  • Usluga prijevoza iz/do hotela (za određena područja)
  • Usluge vodiča
  • Dječje booster sjedalice (na zahtjev)
  • Prijevoz u klimatiziranom vozilu

Što nije uključeno

    Što nije uključeno
    • Ulaznice za atrakcije
    • Hrana i piće

    Pristupačnost

    • U blizini je dostupan javni prijevoz
    • Dostupna su sjedala za bebe

    Zdravlje i sigurnost

    • Prilagođeno svim razinama fizičke spreme

    Uvjeti

    • Preporučuje se nošenje udobne obuće.

    Jezici koje govori vodič

    engleskom (UK)

    Dodatne informacije

    Imajte na umu da ruta obilaska prelazi preko hrvatsko-slovenske granice. Sa sobom ponesite putovnicu i ostale potrebne dokumente.

    Pobrinite se da imate vizu za ulazak u Sloveniju ili da ste državljanin zemlje koja je na popisu zemalja za koje vrijedi sporazum o ulasku bez vize.

    Kao odgovor na pandemiju koronavirusa (COVID-19), na ovom se obilasku trenutačno primjenjuju dodatne sigurnosne i sanitarne mjere. Upotrijebite osigurano dezinfekcijsko sredstvo za ruke i pridržavajte se smjernica o socijalnom distanciranju u vozilu.

    Imajte na umu da u cijenu obilaska nije uključen pristup određenim atrakcijama koje su na rasporedu tijekom obilaska. Ulaznice je potrebno kupiti zasebno.

    Naknade za ulaznice su sljedeće:

    Lokacija

    Mjesto polaska
    Zrinjevac 2, Zagreb
    Usluga prijevoza u oba smjera dostupna je iz objekata koji se nalaze u centru Zagreba. Prilikom plaćanja potvrdite detalje za uslugu prijevoza. Imajte na umu da je usluga prijevoza iz objekta zakazana za 30 minuta prije početka obilaska. Obratite se organizatoru obilaska kako biste potvrdili točan termin početka prijevoza. Podatke za kontakt možete pronaći na vaučeru koji ćete primiti nakon rezervacije. Primit ćete poruku e-pošte jedan dan prije obilaska s pojedinostima za uslugu prijevoza. U suprotnom, ako se vaš smještaj ne nalazi na navedenom području za uslugu prijevoza, sastanite se s vodičem na mjestu okupljanja, ispred meteorološkog stupa na navedenoj adresi.
    Mjesto završetka obilaska
    Zrinjevac 2, Zagreb
    Sudionici će biti vraćeni na originalno mjesto polaska.

    Ocjene korisnika

    4,8 · Izuzetno(277 recenzija)
    Opći dojam
    4.8
    Sadržaji
    4.7
    Kvaliteta usluge
    4.9
    Jednostavnost dolaska
    4.8

    Što se gostima najviše svidjelo

    Najčešća pitanja





    Želite dati neki prijedlog?

    Ulaznice i cijene