Túra Zágrábból Ljubljanába és a Bledi-tóhoz

Kiscsoportos vezetett túra a horvát-szlovén határon át

4,8 · Rendkívüli(279 értékelés)
#1 legkelendőbb Zágrábban
Az összes (9) kép megjelenítése
Ingyenes lemondás lehetséges

A kiránduláson egy napra maga mögött hagyhatja Horvátországot, hogy a szlovén határon átkelve felkeresse Ljubljanát és a Bledi-tavat. A túra 13 órája alatt a változatos tájban és a különböző építészeti stílusokban gyönyörködve megismerheti az idegenvezetőtől a környék kultúráját is.

A Zágrábból induló túra első állomása Ljubljana, ahol az idegenvezető kíséretében barokk, szecessziós és 20. századi épületeket láthat, és megtekintheti a város főbb látnivalóit is. A városban szabadidő is biztosított az önálló kalandozáshoz.

Ebéd után a túra észak felé veszi az irányt Bled városába. Itt ellátogathat az ikonikus kastélyba, Pletna hajóval eljuthat Bled szigetére, és saját tempójában felfedezheti a festői környék többi részét is. Este a transzferjárattal visszatérhet Zágrábba.

Ezt tartalmazza

  • Kétirányú szállodai transzfer (bizonyos területekről)
  • Idegenvezetés
  • Autós gyermekülés (kérésre)
  • Transzfer légkondicionált járművel

Ami nincs az árban

    Ezt nem tartalmazza
    • Belépő a látnivalókhoz
    • Ételek és italok

    Akadálymentesség

    • Tömegközlekedési pontok a közelben
    • Gyermekülések elérhetőek

    Egészség és biztonság

    • Minden edzettségi szintnek megfelelő

    Korlátozások

    • Kényelmes lábbeli viseletét ajánljuk.

    Idegenvezető által beszélt nyelvek

    brit angol

    További információk

    Felhívjuk figyelmét, hogy a túra során át fognak kelni a horvát-szlovén határon. Kérjük, hozza magával az útlevelét és más szükséges dokumentumokat.

    Győződjön meg arról, hogy rendelkezik vízummal a Szlovéniába való belépéshez, vagy hogy olyan ország állampolgára, amely szerepel a vízummentességi megállapodás listáján.

    A Covid-19-helyzet miatt ezen a programon jelenleg további biztonsági és higiéniai intézkedések vannak érvényben. Kérjük, használja a kihelyezett kézfertőtlenítőt, és a járművön tartsa be a közösségi távolságtartásra vonatkozó iránymutatásokat.

    Felhívjuk figyelmét, hogy a túra részvételi díja nem tartalmazza az egyes helyszínek belépőjének árát. A belépőjegyeket külön kell megvásárolni.

    A belépődíjak a következők:

    Helyszín

    Indulás helye
    Zrinjevac 2, Zagreb
    A kétirányú transzfer Zágráb belvárosi szállodáiból biztosított. Kérjük, hogy a foglalás véglegesítésekor erősítse meg az utasfelvétel részleteit. Felhívjuk figyelmét, hogy a szállodai transzfer a túra tervezett indulása előtt 30 perccel veszi fel az utasokat. Kérjük, hogy az utasfelvétel pontos időpontjának egyeztetése érdekében vegye fel a kapcsolatot az utazásszervezővel. Az utazásszervező elérhetőségeit a foglalás után kapott visszaigazoláson találja. Az utasfelvétellel kapcsolatos részleteket a túra előtt egy nappal e-mailben fogja megkapni. Amennyiben a szálláshelye nem az utasfelvételi területen belül található, a túravezetővel a megadott címen, a meteorológiai állomás előtt találkozhat.
    A túra vége
    Zrinjevac 2, Zagreb
    A túra résztvevőit a transzfer az eredeti utasfelvételi ponton teszi le.

    Felhasználói értékelések

    4,8 · Rendkívüli(279 értékelés)
    Jó érték
    4.8
    Felszereltség
    4.7
    Szolgáltatás minősége
    4.9
    Megközelíthetőség
    4.8

    Amiért a vendégek odavoltak. Meg vissza...

    Gyakran Ismételt Kérdések





    Fejlesztési ötlete van?

    Jegyek és árak